Whether guests prefer to enjoy a relaxed dining experience or strive for a light snack at the Raw Bar, The Duchy restaurant in Konigsalle Düsseldorf caters to every culinary desire. Erasmus Code: D MARBURG01 Program: Sociology. Hotel 4 stelle situato nel pieno centro storico di Spoleto, vicinissimo alle principali attrattive turistiche della città. Setzkasten – a Ein MICHELIN Stern: eine Küche voller Finesse – einen Stopp wert! : Das Herzogtum gedieh unter der Führung von Ludovico. Answer 1 of 4: I am visiting Dusseldorf this weekend with 8 other 30 yr old guys. In The Duchy every guest can enjoy lunch or dinner in a relaxing atmosphere with attentive, young and cordial service. Answer 1 of 4: I am visiting Dusseldorf this weekend with 8 other 30 yr old guys. Der Name soll eine Hommage des Hauses an seinen Standort an der Prachtmeile sein. Nagaya – a Ein MICHELIN Stern: eine Küche voller Finesse – einen Stopp wert! Answer 1 of 4: I am visiting Dusseldorf this weekend with 8 other 30 yr old guys. Contact local reservations to book a table at our new restaurant The Duchy. : Last duke of Arenberg to hold sovereign rights in the duchy of Arenberg-Meppen, until 1875. Whether a short timout from the shopping spree on Königsallee, a small snack before visiting the opera or purely for the joy of champagne - the Raw Bar is the place to be. Die Speisen können täglich bis 19.30 Uhr bestellt und bis 20 Uhr abgeholt werden. Answer 1 of 4: I am visiting Dusseldorf this weekend with 8 other 30 yr old guys. 1177 von 2326 Restaurants in Düsseldorf Weitere Infos zum Restaurant, wie zum Beispiel die Speisekarte, Bilder oder Bewertungen, findest Du auf den entsprechenden Seitenbereichen. With noun/verb tables for the different cases and tenses links to audio pronunciation and … The Duchy Speisekarte . Unter 0211-56942080 könnt Ihr einfach anrufen und dann zur Abholung vorbeikommen. Beide Güter stehen im Besitz der irischstämmigen Weinhändlerfamilie Barton, Als Antinori 1971 mit dem Tignanello an die Öffentlichkeit trat, deklarierte er ihn einfach als Landwein, weil es für puren Sangiovese keine andere Kategorie gab. Düsseldorf, Rhénanie du Nord-Westphalie / The Duchy / menu de The Duchy; The Duchy / Menu. Capella Düsseldorf; Dining; The Duchy; Text here. Düsseldorf’s numerous top restaurants, including its Michelin-starred venues, draw on a wealth of different influences to create exciting, modern dishes that are guaranteed to delight. Chic and stylish, yet relaxed and cozy the restaurant pays homage to Düsseldorf's ducal epoques. JETZT BUCHEN . The absolute highlight and gem of this very unique venue is the custom-made Molteni stove equipped with all luxurious refinements a gourmet's heart desires. Das entspannte moderne Flair schafft eine lockere Atmosphäre. Der Ausbau im Barrique, mit der Antinori Neuland betrat, und ab 1975 die Cuvée mit Bordeaux-Sorten waren revolutionär und machten großes Aufsehen in der Weinwelt. More please. : Then more than hundred years Finland, as Grand duchy, "юяxъpыю" Russian autocracy. : Jeanne de Valois wurde Herzogin und mit dem Herzogtum Berry abgefunden. Nutzen Sie hierfür bei der Buchung das Feld für besondere Anfragen oder kontaktieren Sie die Unterkunft direkt. APPETIZERS. The Duchy Restaurant & Bar, eins der besten Restaurants in Düsseldorf. In den USA wurde einfach eine neue Kategorie für den Tignanello und die zahlreichen Nachahmer erfunden: "Supertuscans", Tenuta di Fontanafredda entstand aus der Liebesgeschichte zwischen König Vittorio Emmanuele II. DEZEMBER), Gegart und zerlegt - mit Cassis Rotkohl / Kartoffelknödel / glasierte Maronen Bratapfel / Jus - mit Anleitung zum Warm machen und Genießen (bestellbar mit einer Woche Vorlauf), THE DUCHY TO-GO MEETS CAVIAR HOUSE PRUNIER. : In 1793 three Jesuits came to his duchy to open a Jesuit community. Opulent und sanft zugleich, Das Château Léoville-Barton ist eines der berühmtesten Weingüter von Bordeaux. €16.00 . THE DUCHY. Zur sozialen Sicherung verlieh er ihnen den Adelstitel Grafen von Mirafiore. Bitte kontaktieren Sie uns direkt, um einen Tisch in unserem neuen Restaurant The Duchy zu reservieren. Shop Duchy Organic milk. with the status of a nation state) left. Vous sortez à Langenfeld, Rhénanie du Nord-Westphalie : lisez sur Tripadvisor 1 708 avis sur 71 restaurants à Langenfeld, recherchez par prix, quartier, etc. 1 of 1. aurinkopaneelit mökille keskustelu; miljoner miljarder förkortning; fin text till min pojkvän; miehen töykeä käytös Anturit joaquín de la pezuela virrey del peru 1504. mik Düsseldorf Ab dem 20. Reservieren Sie jetzt im The Duchy in Düsseldorf, , NW, werfen Sie einen Blick in die Speisekarte, betrachten Sie die Fotos und lesen Sie 5 Bewertungen: "Alles prima und sehr freundlich" 2 / Rotweinschalotten / Chesterbrot, Färöer Lachs / Sashimi / Passionsfrucht / Ingwer / Gurke, Gelbschwanzmakrele / Carpaccio / Yuzu / Daikon / Estragon, Pulpo / Tomatenvinaigrette / Brunnenkresse / Lauch, Artischocke / Geschmorter Fenchel / Rouille Kartoffel, Steinbutt / Fenchel / Seespargel / Möhre / Safran, Hummer Thermidor / Spinat / Grüner Spargel / Hummerho l landaise, Kaviar Carbonara / 10g Prunier Kaviar / Champagnerschaum / Eigelb, Rinder Brisket / Erdartischocke / Herbsttrompeten / Rauchjus, Marensin Hähnchen / Rübstiel / Borrettane Zwiebeln / Elsässer Speck, Wiener Schnitzel / Kartoffel-Gurken-Salat / Cranberries, Surf & Turf Mit Zwei Gebratenen Wildgarnelen, Zwetschge / Eis / Mandelstreusel / Sternanis, Schwarzwälder Kirsch / Schnitte / Kirsche / Amarena-Vanille-, Crème Brûlée / Zitronengel / Gesalzenes Karamell Eis, Auswahl Französischer Käse / Affineur Waltmann, Champagner Trüffel / Windbeutel / Macarons, Lobster Soup / Lemongrass / Papaya & Ginger, Breidenbacher Potato Soup / Chanterelles / Chives Oil / Croutons, Buffalo Bill Burrata / Lamb's Lettuce / Roasted Hokkaido Pumpkin / Pomegranate, Beef Tatar / Marigold Root / Crisp / Melba Toast, Spinach Salad / Sweet Potato / St Maure Goat Cheese / Raspberry Vinaigrette, Salmon Grilled on Cedar Wood / Honey Mustard / Red Mustard Salad, Roast Chicken / Galeeny / Cucumber / Purslane / Red Onions / Yoghurt, Islynt Haddock / Dusseldorf Mustard Sauce / Turnip / Chives, Tagliarini / Chanterelles / Cream / Marjoram / Parmesan, Eifel Primeval Lamb / Shoulder / Chick Peas / Carrots / Harissa / Pomegranate, Gillardeau No.2 / Red Wine Shallots / Chester Bread, Faroe Island Salmon / Sashimi / Passion Fruit / Ginger / Cucumber, Greater Amberjack / Carpaccio / Yuzu / Daikon / Tarragon, Octopus / Tomato Vinaigret Te / Watercress / Leek, Quenelle of Caviar / Crispbread or Tamago / Crème Cru, French Art Ichoke / Braised Fennel / Rouille Potato, Turbot / Fennel / Sea Asparagus / Carrot / Saffron, Lobster Thermidor / Spinach / Green Asparagus / Lobster Hollandaise, Caviar Carbonara / 10gr Prunier Caviar / Champagne Foam / Egg Yolk, Beef Brisket / Jerusalem Artichoke / Black Chanterelles / Smoked Jus, Marensin Chicken / Rapini / Borrettane Onions / Alsatian Bacon, Wiener Schnitzel / Potato Cucumber Salad / Cranberries, Wild Broccoli / Chef's Salad / Café de Paris Béarnaise, Prune / Ice Cream / Almond Crumble / Star Anise, Black Forest Kirsch / Piece of Cake / Cherry / Amarena-Vanilla Ice Cream, Crème Brûlée / Lemon Gel / Salted Caramel Ice Cream, Selection of French Cheese / Affineur Waitmann, Champagne Truffle / Profi Teroles / Macarons, Prosecco, Terre Nardin Venti 2 Gold Cuvée, -brut-, 2018 Baden weiß, NATURWEIN, Weingut Fourgerac, Baden, Deutschland, 2018 Riesling, Steinberg, Gut Hermannsberg, Nahe, Deutschland, 2018 Vistamare, Tenuta Ca'Marcanda – Angelo Gaja, Toskana, Italien, 2018 Meursault, Réserve Personelle, Domaine Jean-Luc & Paul Aegerter, Burgund, Frankreich, 2017 Chardonnay "La Masia" Marimar Estate, Russian River Valley, USA, 2019 Jollies Filles Prestige, Paul Aegerter, Provence, Frankreich, 2017 Pinot Noir, Walis NATURWEIN, Weingut Fourgerac, Baden, Deutschland, 2014 Celeste Reserva, Familia Torres, Ribeira del Duero, Spanien, 2015 Château Clarke, Listrac-Médoc, Baron Edmond de Rothschild, 2016 Bin 128 Coonawarra Shiraz 2016 Penfolds, Coonawarra, Australien, 2015 L'Hospitalitas La Clape B, Château L'Hospitalet – Gérard Bertrand, Languedoc-Roussillon, Frankreich*, 2011 Château Léoville-Barton, 2ième Grand Cru Classé, Saint-Julien, Bordeaux, 2016 Tignanello, Marchesi Piero Antinori, Toskana, Italien, 2013 Vigna La Rosa, Barolo DOCG Tenuta di Fontanafredda, Piemont, Italien, Taittinger Comtes de Champagne 2007, -brut-, Jacquesson Terres Rouge Rosé 2008, -brut-, Moet et Chandon Dom Pérignon 2010, -brut-, Moet et Chandon Dom Pérignon Rosé 2005 -brut-, Perrier Jöuet Belle Époque Rosé 2002, -brut-, Veuve Clicquot La Grande Dame 2008, -brut-, 2008 Pi No "Gold", Ökonomierat Rebholz -extra brut-, WEINGUT GÜNTHER STEINMETZ, Mosel 2018 Riesling, Piesporter Goldtröpfchen Auslese, SAUTERNES, Bordeaux 2009 Château Clos Haut-Peyraguey, SPERI 1994 Recioto della Valpolicella Classico, WEINLAUBENHOF KRACHER 2001 Grande Cuvée #6, Tockenbeerenauslese, WEINGUT JEAN STODDEN 2014 Spätburgunder JS, WEINGUT JEAN STODDEN 2015 Spätburgunder, Recher Herrenberg, WEINGUT JEAN STODDEN 2016 Spätburgunder Alte Reben, WEINGUT KLUMPP 2018 Weißburgunder, Kirchberg*, WEINGUT MARTIN WAßMER 2017 Muskateller, fruchtsüß, WEINGUT MARTIN WAßMER 2014 Spätburgunder SW, WEINGUT MARTIN WAßMER 2013 Cabernet Sauvignon, Auggener Letten, WEINGUT MARTIN WAßMER 2016 Späburgunder, Dottinger Castellberg GC, WEINGUT SALWEY 2015 Grauburgunder, Oberrottweiler Henkenberg, WEINGUT SALWEY 2016 Spätburgunder, Breidenbacher Selektion, WEINGUT DR. HEGER 2018 Weißburgunder, Ihringer Winklerberg, Rappenecker, WEINGUT DR. HEGER 2016 Chardonnay, Ihringer Winklerberg" Gras im Ofen, WEINGUT DR. HEGER 2015 Spätburgunder, Ihringer Winklerberg, Vorderer Winklerberg, WEINGUT GÜNTHER STEINMETZ 2017 Brauneberger Riesling, WEINGUT GÜNTHER STEINMETZ 2017 Riesling, Piesporter Goldtröpfchen, WEINGUT GÜNTHER STEINMETZ 2018 Riesling, 4 Parzellchen, WEINGUT GÜNTHER STEINMETZ 2018 Riesling, 4 Parzellen, WEINGUT FJ EIFEL 2018 Weissburgunder, Trittenheimer Altärchen*, WEINGUT FJ EIFEL 2018 Riesling, Trittenheimer Apotheke Alte Reben*, WEINGUT FJ EIFEL 2018 Riesling, Trittenheimer Apotheke GC Sonnenfels*, GUT HERMANNSBERG 2018 Riesling, Niederhäuser Steinberg, WEINGUT KORRELL 2018 Weissburgunder, Breidenbacher Hof – Mein Fass, WEINGUT KORRELL 2018 Weissburgunder & Chardonnay, Steinmauer, WEINGUT KORRELL 2018 Riesling, von den großen Lagen, WEINGUT MÜNZBERG 2015 Chardonnay, Godramstein Kalkmergel, WEINGUT MÜNZBERG 2017 Grauer Burgunder, Godramstein Schneckenberg, WEINGUT MÜNZBERG 2017 Weisser Burgunder, Godramstein Ochsenloch, WEINGUT MÜNZBERG 2016 Weisser Burgunder, Godramstein Münzberg, WEINGUT MÜNZBERG 2015 Spätburgunder, Godramstein Münzberg, WEINGUT PHILIPP KUHN 2019 Viognier Reserve, WEINGUT PHILIPP KUHN 2017 Riesling, Grosskarlbacher Burgweg, WEINGUT PHILIPP KUHN 2017 Riesling, Laumersheimer Steinbuckel, WEINGUT PHILIPP KUHN 2009 St. Laurent Reserve, WEINGUT PHILIPP KUHN 2012 Frühburgunder Reserve, WEINGUT PHILIPP KUHN 2012 Blaufränkisch Reserve, WEINGUT PHILIPP KUHN 2016 Cabernet Sauvignon Reserve, WEINGUT PHILIPP KUHN 2016 Spätburgunder, Laumersheimer Kirschgarten, WEINGUT EMIL BAUER 2018 Riesling, Himmel un Ähd, WEINGUT EMIL BAUER 2016 Cabernet Sauvignon, Nussdorfer Herrenberg, WEINGUT H.J. The Duchy Speisekarte . … JETZT BUCHEN . Syrah und Mourvèdre entfalten hier eine einzigartige Konzentration und Fülle, mit der sie der Cuvée Kraft und lebendige Spannung verleihen. 0. Nur 14 Plätze und keine Speisekarte sollen Genuss und Geselligkeit fördern. We will be looking at sampling as much local beer as possible during our 2 night stay. menu de The Duchy. Bitte teilen Sie der Unterkunft Capella Breidenbacher Hof Düsseldorf Ihre voraussichtliche Ankunftszeit im Voraus mit. Ob eine kurze Auszeit vom Einkaufsbummel auf der Königsallee, ein kleiner Snack vor dem Opernbesuch oder nur für das Champagnervergnügen - an der Raw Bar dreht sich alles um den simplen Luxus. See more. Düsseldorf: Breidenbacher Hof öffnet „The Duchy“ mit neuem Brasserie-Konzept. Heinrich-Heine-Allee Telefon. The Philipps University of Marburg (German: Philipps-Universität Marburg) was … The Duchy Restaurant & Bar, eins der besten Restaurants in Düsseldorf. The Duchy - Restaurant and Bar: (Noch) ein Geheimtipp! Useful Information. It was under the sway of this admiration for the second Prussian King that William, in January of 1889, had all the French cooks in his palaces discharged, and ordered that hereafter the royal bill of fare should be a Speisekarte, with the names of dishes in German, instead of the accustomed menu in French. - Auf Tripadvisor finden Sie 68 Bewertungen von Reisenden, 57 authentische Reisefotos und Top Angebote für Düsseldorf… Small cosy rooms with a sink and a big closet located next to the door of the room, the other side there is a huge table perfectly illuminated by the day light coming through a big window that allows a wonderful view to the Marburg â ¦ Data Protection. Living up to a pleasant and elegant approach, the restaurant team creates a very cordial atmosphere and service experience. LAUFBASIS ®-Einlagenkonzept; Einlagenversorgung bei Sicherheitsschuhen Ristorante, Bar, Sala Meeting, Wi-Fi, parcheggio. Living up to a pleasant and elegant approach, the restaurant team creates a very cordial atmosphere and service experience. The Restaurant at Hotel dei Duchi is an elegant panoramic veranda overlooking the Spoleto valley and the Roman Theatre.The menus vary according to seasons and offer a great choice of national and local traditional dishes such as : truffles, mushrooms, cheese, salami, extra virgin olive oil from the mills of the Spoleto area, accompanied by Umbrian best wines. Instead of supporting ever more intensive farming methods, he wished to produce natural and organic food, produced using traditional skills and sustainable production. Chic and stylish, yet relaxed and cozy the restaurant pays homage to Düsseldorf's ducal epoques. The MICHELIN inspectors point of view, information on prices, types of cuisine and opening hours on the MICHELIN Guides official website Answer 1 of 4: I am visiting Dusseldorf this weekend with 8 other 30 yr old guys. Declares that, by failing to take the necessary measures to ensure that waste deposited at the 'Pera Galini' site in the prefecture of Heraklion will be recovered or disposed of without endangering human health, without risk to water, air, soil, plants and animals and without causing a nuisance through noise or odours, and by granting a permit to operate that installation which … Il est inspiré du livre biographique Georgiana, Duchess of Devonshire d'Amanda Foreman. Read reviews, view the menu and photos, and make reservations online for Der Grieche zum Staufenplatz. .. The panorama windows create a splendid view upon the historical city center of Düsseldorf, one of Germany’s multifaceted metropolises. Geselligkeit und Gemütlichkeit werden großgeschrieben und die hervorragende, vielfältige Küche tut ihr Übriges, … Französische und weltoffene Küche, Speisekarte, Öffnungszeiten, Fotos, Informationen und Bewertungen. 4.4 out of 5 stars (182) 0 in trolley. : 0 km-1. Inspired by classic Parisian brasseries, The Duchy takes a wider European outlook in style and cuisine. MAKE A RESERVATION. März eröffnet das neue Restaurant des Hotels Intercontinental, das Kö59. Free online booking on the MICHELIN Guides official website. Ob eine kurze Auszeit vom Einkaufsbummel auf der Königsallee, ein kleiner Snack vor dem Opernbesuch oder nur für das Champagnervergnügen - an der Raw Bar dreht sich alles um den simplen Luxus. Das Restaurant Vossen in Düsseldorf-Friedrichstadt weiß, worauf es ankommt: Nämlich darauf, dass sich der Gast wie zuhause fühlt. Chef de cuisine Philipp Ferber rangiert damit auf Platz 1212 der besten Restaurants in Deutschland. Poikkeuksellisesti liittyjä voi olla vain jätevesiasiakas, … Lue lisää Kaviar / Knäckebrot Oder Tamago / Créme Cru, Wilden Brokkoli / Chef's Salat / Café De Paris Béarnaise, L'Hospitalitas stammt aus einer ausgesuchten Parzelle im Hausweinberg des Château L'Hospitalet in La Clape. Die Französische Küche des Restaurants The Duchy in Düsseldorf ist bekannt für abwechslungsreiche und vorzügliche Menüs. ‘The duchy's pleasures have always been earned rather than dished out.’ ‘Coburg and Gotha were the two towns in the former duchy of Saxen-Coburg and Gotha.’ ‘A beautiful, headstrong, and feisty young woman, she was the heiress to the duchy of Hilos, one of the richest provinces.’ Learn the translation for ‘duchy’ in LEO’s English ⇔ German dictionary. Tout afficher Speisekarte Main Menu Weinkarte To Go Speisekarte Weihnachten / Silvester To Go Speisekarte. BOOK NOW. The Duchy Düsseldorf : réservez votre table dans le restaurant The Duchy Düsseldorf sur ViaMichelin Unbedingt reservieren, denn nicht nur die Speisen, auch der Blick über Düsseldorf ist eine echte Schau! So wird auch heute noch der Tignanello als IGT-Wein vermarktet, obwohl die Restriktionen gelockert wurden. Der Sohn Graf Emanuele di Mirafiore gründete um 1870 das Weingut und begann mit der Vermarktung der Weine, NEUJAHRSBRUNCH FÜR 4 PERSONEN (ABHOLUNG 31. Afficher les profils des personnes qui s’appellent De Duchy. Les informations du restaurant incluant les items du menu et prix de The Duchy ont peut-être changé depuis la dernière mise à jour du site. Nützliche Informationen. : En 1793 3 jésuites vinrent dans son duché pour y ouvrir une communauté. The Duchy - Restaurant and Bar, Düsseldorf: 68 Bewertungen - bei Tripadvisor auf Platz 1 von 1.713 von 1.713 Düsseldorf Restaurants; mit 5/5 von Reisenden bewertet. 1 of 1. The Duchess, ou La Duchesse au Québec, est un film franco-italo-britannique réalisé par Saul Dibb, sorti en 2008. The MICHELIN inspectors point of view, information on prices, types of cuisine and opening hours on the MICHELIN Guides official website Der Wein von Barton wird auf dem benachbarten Château Langoa-barton ausgebaut, unter strikter Wahrung der Trennung der unterschiedlich klassifizierten Gewächse. We will be looking at sampling as much local beer as possible during our 2 night stay. Duchy Originals started in out in 1990, when HRH the Prince of Wales commissioned research into the potential market for organic food. REBHOLZ 2012 Spätburgurgunder, Siebeldingen Im Sonnenschein*, WEINGUT GEORG MOSBACHER 2018 Riesling, Breidenbacher Selektion, WEINGUT GEORG MOSBACHER 2016 Riesling, Deidesheimer Maushöhle, WEINGUT JOSEF SPREITZER 2018 Riesling, Oestricher Doosberg Alte Reben, WEINGUT FRANZ KÜNSTLER 2014 Riesling, Hochheimer Hölle, WEINGUT ROBERT WEIL 2018 Riesling, Kiedricher, WEINGUT ROBERT WEIL 2017 Riesling, Kiedricher Gräfenberg, WEINGUT CHAT SAUVAGE 2017 Chardonnay, Clos de Schulz, WEINGUT CHAT SAUVAGE 2013 Pinot Noir, Assmannshausen, WEINGUT CHAT SAUVAGE 2013 Pinot Noir, Assmannshäuser Höllenberg, BIOWEINGUT HEMER 2018 Grauer Burgunder, Breidenbacher Selektion*, Bioweingut Hemer 2018 Grauer Burgunder, Abenheimer*, Bioweingut Hemer 2017 Chardonnay, Abenheimer Klausenberg*, Bioweingut Hemer 2015 Weisser Burgunder, Abenheimer Klausenberg*, WEINGUT GUNDERLOCH 2017 Riesling, Jean Baptiste feinherb, WEINGUT GUNDERLOCH 2017 Riesling, Nackenheimer Rothenberg, WEINGUT KAI SCHÄTZEL 2015 Riesling, Nierstein Ölberg, WEINGUT KAI SCHÄTZEL 2016 Riesling, Nierstein Hipping, WEINGUT G. & P. WITTMANN 2014 Riesling, Westhofen Morstein*, WEINGUT G. & P. WITTMANN 2014 Riesling, Westhofen Aulerde*, WEINGUT BECKER LANDGRAF 2012 Spätburgunder, Gau-Odernheimer, WEINGUT BECKER LANDGRAF 2012 Sankt Laurent, Muschelkalk, WEINGUT BECKER LANDGRAF 2010 Spätburgunder, Biebelnheimer Rosenberg, WEINGUT BECKER LANDGRAF 2007 Spätburgunder, Gau-Odernheimer, WEINGUT KARL HAIDLE 2019 Riesling, Ritzling*, WEINGUT KARL HAIDLE 2018 Riesling, Stettener Pulvermächer*, WEINGUT KARL HAIDLE 2018 Lemberger, Stettener Häder*, WEINGUT SCHLOSS HALBTURN 2012 Cuvée Königsegg, WEINGUT SCHLOSS HALBTURN 2011 St. Laurent, WEINGUT TEMENT 2015 Sauvignon Blanc, Steirische Klassik, WEINGUT TEGERNSEERHOF 2016 Grüner Veltliner, Steiner Pfaffenberg, ST. EMILION 2016 Château Riou de Thaillas*, ST. EMILION 2015 Château des Laurets, Baron Edmond de Rothschild, ST. EMILION 2003 Château Maugey, Le Jean Marc, HAUT-MÉDOC 2010 Seigneur de La Tour Carnet, MOULIS EN MÉDOC 2015 Château Chasse-Spleen, LISTRAC-MÉDOC 2015 Château Clarke, Baron Edmond de Rothschild, POMEROL 2011 Château du Domaine de l'Eglise, ST. JULIEN 2000 Château Leoville Las Cases, PESSAC-LÉOGNAN 2014 Château Picque Caillou, DOMAINE CHRISTIAN MOREAU 2018 Chablis, 1er Cru Vaillon*, DOMAINE CHRISTIAN MOREAU 2017 Chablis, Grand Cru Valmur*, DOMAINE BERNARD MOREAU ET FILS 2016 Chassagne Montrachet, DOMAINE BERNARD MOREAU ET FILS 2017 Chassagne Montrachet, 1er Cru Morgeots, DOMAINE BACHELET MONNOT 2017 Puligny-Montrachet, DOMAINE JEAN-LUC & PAUL AEGERTER 2017 Pernand-Vergelesses, Réserve Personell, DOMAINE JEAN-LUC & PAUL AEGERTER 2018 Meursault, Réserve Personelle, DOMAINE JEAN-LUC & PAUL AEGERTER 2010 Chassagne-Montrachet, 1er Cru Les Morgeots, DOMAINE JEAN-LUC & PAUL AEGERTER 2016 Marsannay, Réserve Personelle, DOMAINE JEAN-LUC & PAUL AEGERTER 2015 Savigny les Beaune, Vieilles Vignes, DOMAINE JEAN-LUC & PAUL AEGERTER 2017 Nuits-Saint-Georges, Réserve Personelle, DOMAINE SÉRAFIN PÈRE & FILS 2011 Gevrey-Chambertin, 1er Cru Les Corbeaux, DOMAINE SÉRAFIN PÈRE & FILS 2011 Chambolle Musigny, 1er Cru Les Baudes, MAISON EN BELLES LIES – PIERRE FENALS 2016 Bourgogne Chardonnay*, MAISON EN BELLES LIES – PIERRE FENALS 2016 Maranges*, DOMAINE CHANTAL LESCURE 2011 Côte de Beaune, CHÂTEAU DE CHAMIREY 2012 Mercurey, En Pierrelet, CHÂTEAU DE CHAMIREY 2014 Mercurey, 1er Cru Clos du Roi, DOMAINE DE LA ROMANÉE-CONTI 2011 Echezeaux, DOMAINE DES PERDRIX 2012 Nuits-Saint Georges, DOMAINE JACQUESON 2014 Rully, Chaponnières, MAISON LOUIS JADOT 2012 Charmes-Chambertin Grand Cru, MAISON LOUIS JADOT 2013 Chambertin, Clos de Bèze Grand Cru, GÉRARD BERTRAND 2018 Sauvignon Blanc, Réserve Spéciale*, GÉRARD BERTRAND 2017 Château L'Hospitalet*, GÉRARD BERTRAND 2015 L'Hospitalitas, Château L'Hospitalet*, DOMAINE DE LA GRANGE DE PÈRES-ANIANE (HÉRAULT) 2012 Grange de Pères blanc, DOMAINE DE LA GRANGE DE PÈRES-ANIANE (HÉRAULT) 2015 Grange des Pères rouge, PASCAL ET NICOLAS REVERDY 2018 Sancerre, Terre de Maimbray, PASCAL ET NICOLAS REVERDY 2017 Sancerre, Les Anges Lots, CHÂTEAU DE PIBARNON 2009 Chateau de Pibarnon, CHÂTEAU DE PIBARNON 2001 Chateau de Pibarnon, DOMAINE SAINT COSME 2014 Côtes du Rhône blanc*, DOMAINE SAINT COSME 2015 Châteauneuf-du-Pape*, DOMAINE SAINT COSME 2012 Gigondas, Le Poste*, DOMAINE LA BASTIDE SAINT-DOMINIQUE 2016 Châteauneuf-du-Pape*, BRUNIER ET FILS 2012 Gigondas, Les Racines, PAUL JABOULET-AÎNÉ 2006 Hermitage, La Chapelle, CANTINE SAN MARZANO 2017 Primitivo di Manduria, SUD, MARCHESE ANTINORI 2016 Chianti Classico Riserva, Tenuta Tignanello, POLIZIANO 2016 Vino Nobile di Montepulciano, POLIZIANO 2016 Vino Nobile di Montepulciano, Asinone, TENUTA CA'MARCANDA – ANGELO GAJA 2018 Vistamare, TENUTA CA'MARCANDA – ANGELO GAJA 2016 Promis, TENUTA PIEVE SANTA RESTITUTA – ANGELO GAJA 2014 Brunello di Montalcino, CORTE GIARA 2017 Ripasso Valpolicella, La Groletta, ALLEGRINI 2016 Amarone della Valpolicella Classico, TRABUCCHI D'ILASSI 2012 Amarone della Valpolicella, BODEGAS GERARDO MENDEZ 2016 Albarino "Cepas Vellas, BODEGAS ISMAEL ARROYO 2015 Val Sotillo Crianza, BODEGAS ISMAEL ARROYO 2012 Val Sotillo Reserva, BODEGAS HACIENDA MONASTERIO 2015 Cosecha*, QUINTA DE LA QUIETUD 2013 Quinta Quietud*, PENFOLDS, South Australia 2016 Coonawarra Shiraz, MONTES, Colchagua Valley 2016 Purple Angel, FRYER`S COVE, Bamboes Bay 2017 Sauvignon Blanc, DE TOREN ESTATE, Stellenbosch 2015 Fusion V, TESTALONGA, Swartland NATURWEIN 2015 Baby Bandito, Keep on Punching, TESTALONGA, Swartland NATURWEIN 2014 El Bandito, Cortez, TESTALONGA, Swartland NATURWEIN 2015 Baby Bandito, Follow your dreams, TESTALONGA, Swartland NATURWEIN 2014 El Bandito, Redemption, TESTALONGA, Swartland NATURWEIN 2014 El Bandito, King of Grapes, MARIMAR ESTATE, Kalifornien 2017 Chardonnay La Masia, MARIMAR ESTATE, Kalifornien 2014 Pinot Noir La Masia, BARON PHILIPPE DE ROTHSCHILD & ROBERT MONDAVI, Kalifornien 2015 Opus One, Ceviche vom Hummer / Kopfsalat / Gurke / Passe Pierre, Schwarzwurzelcremesuppe / Ravioli / Macadamia, Hunsrücker Hirschkalbsrücken / geschmortes Kürbispüree / Gänseleber / Zimtblütenjus, Bretonischer Steinbutt / geräucherte Störvelouté / Erbse, Maronenschnitte / Haselnusssponge / Buttermilch, Carpaccio von der Königsmakrele / Dashimarinade / Sansho, Schaumsuppe vom Atlantik Hummer / Ravioli / grüner Spargel, Jakobsmuschel / Winterspargel / Vanilleöl, Rehrücken Rossini / Gänseleber / Sellerie / Borettane / Perigord-Trüffeljus, Amarena-Kirsche / Tahiti Vanille / Butterstreusel, 1x Himmel & Ähd Brot mit gesalzener Duchy Butter, 2x 50gr Prunier Caviar The Duchy Selektion mit Blinis und Cremè Fraîche, Handgepflückter Feldsalat / gerösteter Hokkaido / Granatapfel, Kürbiscremesuppe / Steirisches Kernöl / geröstete Kerne, Oldenburger Ente / Cassis Rotkohl / Bratapfel / Kartoffelknödel / glasierte Maronen, Breidenbacher Apfelcrumble / Streusel / Sternanis, Kartoffelbrot mit gesalzener Duchy-Butter, Himmel & Ähd Brot mit gesalzener Duchy-Butter, Gelbflossenmakrele / Yuzu / Daikon / Wasabi, Hummer-Zitronengrassuppe / Papaya & Ingwer, Spinatsalat / Süßkartoffel / St. Maure Ziegenkäse / Himbeerdressing, Büffel Bill Burrata / Feldsalat / gerösteter Hokkaidokürbis / Granatapfel, Hummercocktail / Cognacsauce / Mango / Salat, Beef Tatar / Ringelbete / cremiges Eigelb / Sauerteigchips, Gegrillter Pulpo / Anticucho Sauce / Fenchel-Orangensalat, 120gr Balik Fillet Tsar Nikolaj mit Crème Cru und Blinis, 50gr Prunier Caviar Selektion The Duchy mit Crème Cru und Blinis, Beef Brisket / Süßkartoffel / Baby Mais / BBQ / Borettane, Hunsrücker Rehragout / Cassis-Rotkohl / Semmelknödel / Pilze, Flammlachs – kalt / Honig-Senf-Sauce / Salat, Ente für 2 – gegart und zerlegt- mit Cassis Rotkohl / Kartoffelknödel / Bratapfel / Jus mit Anleitung zum Warm machen und Genießen, Breidenbacher Entencurrywurst / Kashmir-Curry, Kalbsbäckchen / Portweinzwiebeln / Kartoffel-Sellerie-Stampf, Grünkohl / Mettwurst / Gebräunte Drillinge / Düsseldorfer Senf, Beef Tatar / Ringelbete / Eigelb / Prunier Caviar, Entenleber Foie Royale / Brioche / Apfelkompott, Brownie / Karamellsauce / Vanille-Schmand / Pecannuss, Breidenbacher Stollen, 200gr, fein verpackt in unserer Nostalgiedose, 2019 Grauburgunder – Breidenbacher Selektion – Bioweingut Hemer Rheinhessen, Deutschland, 2018 Weissburgunder – Mein Fass – Weingut Korrell Nahe, Deutschland, 2019 Riesling – Breidenbacher Selektion – Weingut Georg Mosbacher Pfalz, Deutschland, 2017 Spätburgunder – Breidenbacher Selektion – Weingut Salwey Baden, Deutschland, 2017 Château Rozier – Saint-Emilion Grand Cru Bordeaux, Frankreich, To Go Speisekarte Weihnachten / Silvester.